Seminars

Belastingtips, zakelijke social media, algemene voorwaarden; zo maar enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens de seminars van bzznzz.

Verdeeld over beide dagen vinden in totaal 18 seminars of workshops plaats. Verschillende professionals in hun vak nemen hun publiek mee in hun ervaringen en geven slimme tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Enkele weken vòòr bzznzz presenteren we op deze pagina het definitieve programma. Tijdens de beurs zal het programma vermeld worden op de aanwezige schermen.

Als exposant kun je zelf ook een seminar of workshop geven. Voor slechts €250,- kun je je verhaal delen met 80 toehoorders. Elk blok duurt maximaal 30 minuten, tussen de blokken is er steeds een kwartier wisselpauze. Audiovisuele middelen staan ter beschikking en zijn in de prijs inbegrepen.

Wij verwachten dat de sprekers een voor de toehoorders relevant verhaal brengen dat inspeelt op bepaalde problematiek of actualiteit. Een standaard ‘verkooppraatje’ valt daar niet onder, maar het spreekt voor zich dat je in jouw verhaal tevens jouw bedrijf en/of diensten presenteert.

Een gezonde mix van infotainment en commercie dus.