Bezoekers

Leer nieuwe bedrijven kennen of onderhoud bestaande contacten en laat je informeren en inspireren. Haal meer uit twee dagen nieuw-netwerken dan je in de rest van het jaar kunt doen.

Waar en wanneer?

bzznzz is geopend op donderdag 8 en vrijdag 9 maart 2018 van 14.00 tot 22.00 uur.
De beurs wordt gehouden in de Rodahal in Kerkrade.

Bereikbaarheid

Parkeren kan op eigen terrein en rondom de locatie. Het station Kerkrade-Centrum ligt op 10 min. loopafstand, het busstation (Oranjeplein) op slechts 5.

Wat kost het?

De toegangsprijs bedraagt €25,- voor één dag en €40,- voor beide dagen. Tickets kunnen alleen digitaal worden aangeschaft, er is geen kassa bij de ingang.

Contacten leggen

Het doel van bzznzz is natuurlijk contacten leggen en onderhouden. Daarom krijg je bij het inchecken een badge met je naam en functie en een qr-code. Standhouders dragen ook zo’n badge. De qr-code kan met een gratis app worden gescand waarna beiden over de juiste contactgegevens beschikken. Na afloop worden deze toegemaild.
Vergeet daarom niet de badge ook te dragen, het is tevens het toegangsbewijs. Draag je de badge niet, kun je door onze stewards worden gevraagd naar jouw e-ticket.

Bezoek tijdens bzznzz ook eens een interessant seminar of workshop. Inschrijven hiervoor hoeft niet, maar vol is vol.

Praktische info

Parkeren? Klik hier voor alle locaties.

bzznzz is niet toegankelijk voor consumenten. Huisdieren zijn niet toegestaan, hulphonden natuurlijk wel.

In ons luxe beursrestaurant worden heerlijke warme en koude gerechten geserveerd. Hier kun je contant en met pin betalen.