antwoorden

afbreken

Om eigen stands af te breken, openen we zaterdag 10 maart tussen 9.00 en 17.00 uur nog eens de deuren. Eigen standinrichting en kleinere spullen mogen natuurlijk 's vrijdags na 22.00 al worden meegenomen.

afmetingen stand

De bzznzz.stand is ongeveer 2.00 bij 3.00 meter.

beurstraining

Voor alle standhouders en hun bemanning verzorgen we in samenwerking met BAS training een kosteloze beurstraining op de maandagavond voor de beurs. Aanmelden is wel noodzakelijk.

bzznzz.marketing

Geheel kosteloos is het bzznzz logo in verschillende versies en een email handtekening te downloaden zodat je iedereen kunt laten weten dat je standhouder bent op bzznzz. Volg deze downloadlink.

catering op de stand

In overleg met van Melick is catering op de stand mogelijk (drank, fingerfood etc). Uiteraard is ook het zelf verzorgen van drank etc. mogelijk, mits hierdoor geen concurrentie met de bzznzz.foodcorner plaatsvindt. Het plaatsen van een eigen spoelinstallatie is niet mogelijk, een kleine koelkast wel.

datum

bzznzz wordt gehouden op donderdag 8 en vrijdag 9 maart 2018 op beide dagen van 14.00 tot 22.00 uur.

deadline beurswanden

Voor het full colour doek van de lichtwand zou je een pdf moeten aanleveren. Het formaat is 2 maal 1964x997 mm portrait. Houd voor foto's minimaal een resolutie van 100 DPI aan op dit formaat. Verder: tekst in lettercontouren, CMYK kleuren, GEEN afloop, GEEN snijmarkeringen. Er vindt geen controle of correctie plaats, de file die je aanlevert, wordt zo gedrukt. Uiterste inleverdatum is 1 maand voor aanvang van de beurs. Grote bestanden mogen via filetransfersapplicaties als Box of WeTransfer etc. Na de beurs mag de print worden meegenomen. Hulp nodig bij het ontwerp? Vraag b.v. Visia Media.

deelnemerslunch

Voor alle standhouders en hun bemanning organiseren we een lunch op de eerste dag tussen 12.00 en 13.30. Een leuk moment om kennis te maken met de 'buren' voor die 2 dagen.

eigen standbouw

Wanneer je helemaal zelf je stand wilt (laten) bouwen en dus geen gebruik maakt van de bzznzz.stand, houd er dan rekening mee dat het open karakter van de beurs moet worden gewaarborgd. Massief dichte wanden zijn dan ook niet toegestaan. En omdat er aan de achterkant ook standhouders staan, dient deze netjes te worden afgewerkt.

exposure

Wil je als standhouder extra exposure, denk dan eens aan een give-away in de beurstas, het verzorgen van een seminar, lichtreclame bij de ingang of een compleet sponsorpakket. Ook een advertentie of column in bzznzz.magazine hoort tot de mogelijkheden.

foodcorner

De bzznzz.foodcorner is open tijdens beurstijden. Betalen kan met cash en pin.

hangende objecten

Hangende objecten (vanaf ophangogen in plafond) zijn in overleg mogelijk, minimaal 1 maand van tevoren aanvragen. Aan de stand zelf mag echter niets bevestigd worden.

locatie

De beurs vindt plaats in de Rodahal, Europaplein 1 6461 AJ Kerkrade. Let op: het Roda stadion is heel iets anders!

opbouwen

Opbouwen en inrichten van jouw stand kan op woensdag 7 maart 2018 tussen 9.00 en 17.00 uur en op donderdag 8 maart (de eerste beursdag) tussen 9.00 en 11.30 uur.
Grote objecten die niet door het gangpad kunnen (breder dan 2.00 meter) zoals een auto, eigen beurswanden etc., installeren (aanvoeren) wo 7 maart tussen 9.00 en 12.00 uur.

parkeren

Parkeren is kosteloos voor deelnemers en bezoekers op het eigen terrein van de Rodahal en op aangewezen plaatsen in de omgeving, volg de aanwijzingen van de parkeerwachten. Parkeer je op eigen initiatief, dan kan het zijn dat je toch parkeergeld verschuldigd bent.

relatiekaarten

Alle standhouders krijgen de mogelijkheid om kosteloos hun relaties uit te nodigen voor de beurs. Hoeveel hangt af van het aantal en soort stand. Nodig echter zeker 25% meer uit vanwege verhindering of dubbele uitnodiging door anderen.
Concreet betekent het uitnodigen van relaties dat je hen een standhouder-specifieke link stuurt, bijvoorbeeld per email, waarmee de relatie zich kan registreren. Vervolgens krijgt men een e-ticket vanuit bzznzz.
Ruim voor de beurs ontvang je op verschillende momenten een overzicht van relaties die zich hebben aangemeld, waarmee je dus eventueel nog herinneringen kunt versturen.

seminar verzorgen

Wil je als standhouder een seminar verzorgen, geef dit dan uiterlijk 2 weken voor de beurs aan ons door. Vol is vol en ook wanneer jouw seminar te veel lijkt op een reeds eerder geboekt seminar, moeten we je teleurstellen.
De seminarruimte is voorzien van audiovisuele apparatuur. Je hoeft zelf alleen een laptop mee te nemen. 15 minuten vóór aanvang van jouw seminar is de ruimte vrij voor voorbereiding.

standhoudersborrel

De eerste dag sluiten we gezamenlijk af met een borrel. Wel even aanmelden.

standinrichting

De bzznzz.stand wordt ingericht met een witte statafel (80x120) met houten blad en 2 bijpassende hoge stoelen.
Optioneel kan de stand worden aangevuld met een in de wand geïntegreerde locker (25 x 100 cm, meerprijs € 50,- ex. BTW).
Uiteraard mag je zelf aanvullen met eigen standinrichting, zoals b.v. een folderrek, lcd-scherm (ook te boeken), tafels, stoelen, kastjes, etc., etc., waarbij wel het open karakter gewaarborgd dient te blijven en achterzijdes (indien van toepassing) netjes worden afgewerkt.
Voor de ZZP-stand op het ZZP-plein is eigen standinrichting niet mogelijk. De stands zijn hiervoor te klein en staan te dicht op elkaar.

standwanden

Standwanden zijn 1.00 x 2.00 meter (1.25 x 200 indien met locker) welke de linker of rechter hoek vormen, dus per 4 stands een kruis. Wanneer je 2 of 4 stands combineert, worden de wanden in overleg ook anders neergezet.

stroom

Er is stroom op de stand voor een Senseo, laptop etc. Zorg wel zelf voor tafelcontactdozen.